Hvem er jeg

Historien bag KnitByMe
Jeg bor på vores lille landsted lidt udenfor Løjt Kirkeby ved Aabenraa – sammen med Tommy, vores to dejlige drenge (Christian og Jens) og hunden Buller (Cocker Spaniel).

Jeg lærte at strikke som 8-årige af min mor og farmor, som også altid har strikket meget. Min farmors forældre havde en stof- og garnbutik i Haderslev – hvor min farmor strikkede meget til butikken dengang og efterfølgende til sine egne børn og børnebørn. Min mor døde desværre da jeg var 17 år gammel, og den gang havde jeg ikke youtube til at hjælpe, hvis der var en strikkemetode jeg ikke havde lært. Så var det skønt at have min farmor som kunne træde til. Mit strik har hjulpet igennem mange sorger og glæder – jeg elsker at strikke, det er terapi i topklasse til jer, der måske ikke har erfaret det endnu.

Har strikket on/off siden jeg startede med at strikke – faktisk startede jeg med at strikke strømper, ikke den nemmeste disciplin – men i dag kan jeg opskriften i hovedet, selvom jeg ikke så ofte strikker strømper mere.

De sidste 10 år har jeg altid haft gang i et strikkeprojekt. Der er derfor løbet meget garn mellem mine hænder… Da jeg fik min første søn Christian – kom jeg i den skønneste mødregruppe, hvor jeg træf Lise som også var en kreativ sjæl, sammen etablerede vi et kreativt netværk (æ kreaklub) i Rødekro. Her mødes en masse andre skønne, skønne kreative sjæle mødes fysisk hver anden torsdag og strikker, hækler, syer, perler m.m. det gør vi faktisk også den dag i dag – I Corona-tiden mødtes vi dog online, hvilket var megahyggeligt.

Da Covid-19 ramte Danmark fik jeg og sikkert mange andre lidt mere tid hjemme, og her blev KnitByMe til virkelighed. Jeg driver min lille forretning sideløbende med mit arbejde. Men drømmer om en gang at kunne leve 100% af det, hvem ved hvornår det sker… Hvis jeg ikke arbejder, strikker eller passer min kære familie, så elsker jeg at gå eller løbe jeg en tur i den skønne natur som vi er omgivet af.

Valget at sælge Mayflower’s garn var ikke svært – kvaliteten er i top på garnet og farverne så fede. Alle kan være med i forhold til prisklassen. Hvis jeg ikke har det Mayflower garn i mit sortiment som du ønsker, så ring eller skriv til mig, da jeg kan bestille alt deres garn, og finder helt sikkert en fornuftig pris.

Du er velkommen til at følge mig på Instagram og Facebook.

Kvaliteten er i top på Garnet & Farverne

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.